ایده‌های جالب و جدید برای پخت بلال

عمومی

بلال رو به دو صورت آب‌پز یا کبابی می‌پزند و هر دو مدل اونم بسیار خوش‌طعم و لذت‌بخشه. اما اینکه این بلال با چه افزودنی‌هایی سرو می‌شه، به ذائقه و سلیقه افراد بستگی داره.
بعضی دوست دارن با نمک و لیمو بلال رو بخورن و یه سریای دیگه ترجیحشان اینه که روی سطح اون کره آب‌شده ریخته و با آویشن مزه‌دارش کنن.

اما فارغ از این مدل‌هایی که تقریبا همه بلد هستیم، چاشنی‌ها و سس‌های دیگری هم واسه طعم بخشیدن به بلال هست که بعضی از اون‌ها رو در ادامه این مطلب به‌اختصار براتون آموزش داده‌ایم.

با ما همراه باشین.

بلال با کره سبزیجات

مواد لازم

۳-۴ قاشق غذاخوری کره آب‌شده در دمای اتاق

۱٫۵ قاشق غذاخوری جعفری (شید/گشنیز) تازه خردشده

نصف قاشق چای‌خوری پودر زیره

¼ قاشق چای‌خوری سیر رنده شده

۶ عدد بلال بزرگ با پوست

روغن‌زیتون

روش درست کردن

کره رو در دمای اتاق بذارین تا نرم شه.
بعد اونو در کاسه ریخته و به همراه سیر زنده شده، پودر زیره و جعفری خردشده هم بزنین. کاسه رو کنار بذارین. پوست بلال‌ها رو به سمت پایین و دسته اون برگردانده و با یکی از برگ‌های بلند خود بلال، اون‌ها رو در قسمت دسته ثابت کنین. کباب‌پز رو روشن کرده و با به کار گیری قلم‌موی آشپزخانه روی بلال‌ها کمی روغن‌زیتون بمالید. پس از پخته شدن، بلال‌ها رو به همراه کره سبزیجات سرو کنین.

بلال با ژامبون

مواد لازم

۱۰ عدد بلال

ادویه Cajun – مخلوط پودر گشنیز، زیره، آویشن و پاپریکا

نمک و فلفل مشکی به مقدار لازم

۴۵۰ گرم ژامبون

روش درست کردن

۱۰ عدد ورقه آلومینیومی در اندازه ۲۰×۳۰ سانتی‌مترروی همه بلال‌ها مخلوط ادویه سبزی‌ها رو بریزین. بعد دور هرکدوم از اون‌ها رو با دو یا سه ورقه ژامبون بپوشونین. روی اون‌ها رو با ورقه آلومینیومی بپوشونین و روی منقل بذارین. تلاش کنین با گرما کم اون‌ها رو بپزید تا دانه‌های ذرت به‌خوبی پخته و نرم شده و ژامبون‌ها هم برشته گردند.

بلال اسپایسی با پنیر

مواد لازم

۳ عدد بلال

¼ پیمانه مایونز

۲۳۰ گرم پنیر بز

۶ حبه سیر

۲ عدد فلفل هالوپینو خردشده

یه قاشق چای‌خوری پاپریکا دودی

نمک

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خردشده

روش درست کردن

هرکدوم از بلال‌ها رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنین. واسه ایجاد دسته، از سیخ چوبی یا فلزی واسه هر تیکه استفاده کنین. در صورت به کار گیری سیخ چوبی، اون‌ها رو به مدت نیم ساعت در آب سرد بذارین. بلال‌ها رو کباب کنین. بعد با کمک کارد، روی سطح اون‌ها مایونز بزنین و مطمئن شید که همه سطح بلال رو پوشش داده. تو یه کاسه عمیق، پنیر بز، سیر، فلفل هالوپینو، نمک و فلفل رو با همدیگه مخلوط کنین. هرکدوم از بلال‌های به سیخ کشیده شده رو درون این مخلوط فرو ببرین تا سطح بلال رو پوشش بدن. در آخر، روی اون‌ها پودر پاپریکای دودی و گشنیز تازه خردشده بریزین و سرو کنین.

بلال با شیر و عسل

مواد لازم
۸ عدد بلال

آب

این مطلب را هم از دست ندهید :   آیا می دانید که دلیل سکسکه، خمیازه و سیخ شدن مو بر بدن چیست؟

یه پیمانه شیر کم‌چرب

نصف پیمانه خامه

یه قالب کره

۳ قاشق غذاخوری عسل ارگانیک

یه قاشق چای‌خوری نمک

یه قاشق چای‌خوری ادویه Cajun – مخلوط پودر گشنیز، زیره، آویشن و پاپریکا

فلفل مشکی

جعفری تازه خردشده واسه تزئین

روش درست کردن

بلال‌ها رو پوست‌کنده و اون‌ها رو تمیز بشورید. بعد اون‌ها رو به‌اندازه های دلخواه خرد کنین. یه قابلمه بزرگ رو آب کرده و بلال‌ها رو درون اون بریزین. بعد شیر، خامه، کره، عسل، ادویه، نمک و فلفل مشکی رو اضافه کنین. قابلمه رو روی شعله زیاد گذاشته و هم بزنین تا شیر داغ و کره آب شه. بعد گرما اجاق رو کم کنین و مراقب باشین که مخلوط نجوشه. بلال‌ها رو به مدت ۱۰ دقیقه در این مایع بپزید. بعد اون‌ها رو از مخلوط خارج کرده و گرم سرو کنین.

بلال با سس سماق

مواد لازم

۴ قاشق غذاخوری کره آب‌شده

دو قاشق چای‌خوری سماقنصف قاشق چای‌خوری پوست لیموترش رنده شده

¼ قاشق چای‌خوری نمک دریایی

فلفل مشکی

۸ عدد بلال

یه قاشق غذاخوری روغن هسته انگور

دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده

روش درست کردن

کره رو تو یه کاسه کوچیک بریزین، سماق، پوست رنده شده لیموترش، نمک و فلفل مشکی رو اضافه کنین و هم بزنین تا به طور کامل مخلوط شن. بلال رو درون یه قابلمه بزرگ درون آب بجوشونین تا نرم شن. بعد آبکش کرده و روی اون‌ها سس سماق و جعفری خرده شده ریخته و سرو کنین.

بلال با کرم لیمو-نارگیل

مواد لازم

یه قاشق غذاخوری روغن نارگیل

۲ حبه سیر رنده شده

یه قاشق غذاخوری موسیر رنده شده

¼ قاشق چای‌خوری زیره

یه پیمانه شیر نارگیل

یه قاشق غذاخوری آب لیموترش

دو قاشق چای‌خوری آرد ذرت

دو قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو خردشده

دو قاشق چای‌خوری آب

¼ قاشق چای‌خوری نمک دریایی

۴ قاشق غذاخوری کره گیاهی

نصف قاشق چای‌خوری پودر چیلی

روش درست کردن

¼ پیمانه گشنیز تازه خردشدهتو یه شیرجوش کوچیک، سیر، موسیر و زیره رو به مدت دو دقیقه در روغن نارگیل تفت بدین. فلفل هالوپینو رو اضافه کرده و یه دقیقه دیگه تفت بدین. شیر نارگیل، آب لیموترش، نمک دریایی رو اضافه کرده و روی شعله متوسط بذارین تا گرم شن و مرتب هم بزنین. هم‌زمان، تو یه کاسه کوچیک، آرد رو با آب سرد مخلوط کرده و بعد ب سس نارگیل اضافه کنین. مخلوط رو ۸ دقیقه هم زده و بعد از روی حرارت وردارین. بعد از کباب کردن بلال‌ها روی اون‌ها سس نارگیل بریزین و سرو کنین.

بلال پنیری با سیر

مواد لازم

یه بوته سیر

روغن‌زیتون

نصف پیمانه سس مایونز

یه قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه

¼ قاشق چای‌خوری نمک

۱/۸ قاشق چای‌خوری فلفل مشکی

۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر چیلی

روش درست کردن

۶ عدد بلال۳/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شدهفر رو با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنین.یه‌سوم بوته سیر رو برش بدین و بخش بزرگ‌تر رو درون یه ورقه آلومینیومی بذارین، روی اون روغن‌زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل مشکی اضافه کنین.دوباره سر بوته رو روی اون گذاشته و فویل رو بسته و اونو به مدت نیم ساعت در فر بپزید تا به طور کامل برشته شه.سیر برشته‌شده رو درون یه کاسه متوسط قرار داده و اونو با چنگال له کنین.بعد مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل مشکی رو اضافه کرده و هم بزنین.

این مطلب را هم از دست ندهید :   ساخت آینده با ما: هلدینگ احمدخانی پیشرو در صنعت ساختمان

مخلوط رو کنار بذارین.

یه‌سوم از یه قابلمه بزرگ رو با آب پرکرده، نمک اضافه کنین و بذارین بجوشه.بلال‌ها رو درون اون انداخته و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بپزید تا کمی نرم شن.بعد آبکشی کرده و اجازه بدین خنک شن.مخلوط سیر رو روی بلال‌ها مالیده و روی اون‌ها پنیر پارمسان رنده شده بپاشید.در آخر پودر چیلی اضافه کرده و سرو کنین.

بلال با سس چیمیچوری گشنیز

مواد لازم

یه دسته گشنیز تازه خردشده

یه حبه سیر

دو قاشق غذاخوری پودر چیلی

¼ پیمانه سرکه سفید

یه پیمانه روغن‌زیتون

نمک و فلفل مشکی

روش درست کردن

همه مواد به‌به جز نمک و فلفل مشکی رو درون غذا ساز ریخته و خرد کنین تا یکدست شن. بعد درون کاسه ریخته و نمک و فلفل رو اضافه کنین. این سس رو روی بلال‌های کباب یا آب‌پز شده ریخته و سرو کنین.

بلال سوخاری

مواد لازم

یه پیمانه نشاسته ذرت زرد

یه پیمانه آرد کامل

۱٫۵ قاشق چای‌خوری نمک

نصف قاشق چای‌خوری فلفل مشکی

۱/۳ پیمانه شکر سفید
یه عدد تخم‌مرغ

۴ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

۱٫۵ پیمانه شیر

روغن سرخ‌کردنی (گیاهی)

۶ عدد بلال

۱/۴ پیمانه شوربای ذرت

۶ عدد سیخ چوبی

روش درست کردن

تو یه کاسه متوسط، آرد کامل، شوربای ذرت، نمک، فلفل مشکی، شکر و بیکینگ‌پودر رو با همدیگه مخلوط کنین.تخم‌مرغ و شیر رو در کاسه‌ای دیگه با همدیگه مخلوط کرده و خوب هم بزنین.مواد خشک رو به مواد تر اضافه کرده و به‌خوبی اون‌ها رو با همدیگه مخلوط کنین.مخلوط به‌دست‌اومده رو به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بذارین.روغن رو درون قابلمه بزرگی ریخته و بذارین تا داغ شه.سیخ‌ها در بلال‌ها بذارین.نشاسته ذرت رو درون یه بشقاب گود بریزین.بلال‌ها رو درون اون غلتانده و بعد پودر اضافه اون‌ها رو بتکونین.

خمیر رو درون پارچ یا لیوان بلند ریخته و بلال‌ها رو درون اون فروکنید تا همه سطح بلال رو بپوشونه.

بعد بااحتیاط بلال رو درون روغن داغ بذارین و به مدت دو دقیقه سرخ‌کنین تا خمیر به طور کامل طلایی شه.
پس‌ازاین مرحله، اون‌ها رو روی دستمال هوله‌ای بذارین تا روغن اضافه‌شون گرفته شه.